Επικοινωνία Δομή Όροι Χρήσεως Ιστοσελίδας Πολιτική για Cookies ENGLISH Русский  
Ιδιώτες Επιχειρήσεις Διεθνείς Πελάτες

Αρχική Σελίδα

Εβδομάδα Εξυπηρετήσεως Πελατών

 
 

1-6 Οκτωβρίου συμμετέχουμε στην Εβδομάδα Εξυπηρετήσεως Πελατών και σας προσφέρουμε τριπλάσιες συμμετοχές στην κλήρωση Alpha Spend & Win Οκτωβρίου.

Η Εβδομάδα Εξυπηρετήσεως Πελατών είναι μια παγκόσμια γιορτή για τον θεσμό της εξυπηρετήσεως πελατών και τους εργαζομένους, που καθημερινά στηρίζουν κάθε σας ανάγκη με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες, από χιλιάδες επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), με στόχο να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο της Εξυπηρετήσεως Πελατών στην επιχειρηματική λειτουργία, αλλά και να αναγνωρίσει τη σημαντική και πολύτιμη προσπάθεια όλων των ανθρώπων που εξυπηρετούν και υποστηρίζουν τον πελάτη.

Φέτος, για όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Εξυπηρετήσεως Πελατών, η Alpha Bank σας ανταμείβει με τριπλάσιες συμμετοχές στην κλήρωση Οκτωβρίου, του διαγωνισμού Alpha Spend & Win.

Τριπλασιάστε τις πιθανότητες να κερδίσετε τα φανταστικά δώρα του διαγωνισμού Alpha Spend & Win, χωρίς να κάνετε τίποτα περισσότερο από ό,τι κάνατε μέχρι σήμερα. Χρησιμοποιώντας τις κάρτες Alpha Bank Enter Mastercard, Alpha Bank Gold Enter Mastercard, Alpha Bank Business Mastercard, Alpha Bank Gold Mastercard και Alpha Bank CASHBACK Mastercard, για αγορές από 1 έως 6 Οκτωβρίου, έχετε τριπλάσιες συμμετοχές στην κλήρωση Οκτωβρίου για να κερδίσετε μοναδικά δώρα. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση Οκτωβρίου, οι συνολικές μηνιαίες αγορές σας θα πρέπει να είναι 200 ευρώ και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού Alpha Spend & Win, πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματα της Alpha Bank.

Τυπώστε Αρχή Σελίδας