Επικοινωνία Δομή Όροι & Προϋποθέσεις ENGLISH Русский  
Ιδιώτες Επιχειρήσεις Διεθνείς Πελάτες

Αρχική Σελίδα:

Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking

 
 

Για όλα όσα σας αξίζουν

Στην Alpha Bank, συνεχίζουμε την πορεία μας σταθερά και ανοδικά, σύμφωνα με τις αρχές και αξίες μας, έχοντας ως βασικό άξονα την αξιοπιστία και τη συνέπεια στην τραπεζική σας εξυπηρέτηση.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, σε άριστο συνδυασμό με την κάλυψη των τραπεζικών σας αναγκών. Προτεραιότητα μας είναι η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ικανοποίησή σας.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία στον τομέα του Retail Baking, αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των Πελατών μας δημιουργώντας την επιτομή στην παροχή προσωπικών τραπεζικών υπηρεσιών. Ήρθε η ώρα το Retail Banking να περάσει στην Gold διάστασή του.

Η Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking απευθύνεται σε ιδιώτες Πελάτες με διαθέσιμα υπόλοιπα άνω των Ευρώ 70.000. Επικοινωνήστε σήμερα με ένα από τα εξειδικευμένα Στελέχη της Υπηρεσίας Alpha Bank Gold Personal Banking στα επιλεγμένα Καταστήματα της Alpha Bank,  που προσφέρουν την Υπηρεσία, για να ενημερωθείτε σχετικά.  

  1. Ο Προσωπικός σας Σύμβουλος
  2. Αποκλειστικά Προνόμια
  3. Απολαύστε ξεχωριστή τραπεζική εμπειρία

Καλώς ήλθατε στην Υπηρεσία Alpha Bank Gold Personal Banking!

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον Προσωπικό σας Σύμβουλο.

Για τα επιλεγμένα Καταστήματα της Υπηρεσίας πατήστε εδώ

 
Τυπώστε Αρχή Σελίδας