Δομή
 
Ιδιώτες Επιχειρήσεις Διεθνείς Πελάτες

Αρχική Σελίδα / Ιδιώτες / Κάρτες:

Υπηρεσία Alpha Alerts

 
 

Η υπηρεσία Alpha Alerts για Kάρτες παρέχεται από την Alpha Bank εντελώς ΔΩΡΕΑΝ κατόπιν εγγραφής, και σας προσφέρει την δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις συναλλαγές που διενεργείτε με τις κάρτες Alpha Bank. Η νέα υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε αμέσως για κάθε κίνηση της κάρτας σας με μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο (sms) τη στιγμή που πραγματοποιείται η συναλλαγή, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Έτσι κερδίζετε ακόμα περισσότερη ασφάλεια και πληρέστερη ενημέρωση για τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε.

Με την υπηρεσία Alpha Αlerts λαμβάνετε sms στο κινητό τηλέφωνο που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία:

  • Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μία συναλλαγή με την κάρτα σας, σε οποιαδήποτε επιχείρηση και για κάθε ανάληψη μετρητών από την πιστωτική σας κάρτας (cash advance) ή από τον συνδεδεμένο τραπεζικό σας λογαριασμό, από ΑΤΜ στην Κύπρο και το εξωτερικό (cash withdrawal).
  • Σε πραγματικό χρόνο, τη στιγμή που εγκρίνεται η συναλλαγή σας. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε τα χρονικά διαστήματα σίγασης της υπηρεσίας (13:30-17:00 ή/και 22:00-08:00) κατά τα οποία δεν θα λαμβάνετε sms. Τα sms που παράγονται κατά τη διάρκεια αυτών των χρονικών διαστημάτων, θα αποστέλλονται μετά το πέρας της σίγασης.

Το μήνυμα που θα λαμβάνετε στο κινητό σας θα αναφέρει:

  • Την κάρτα με την οποία πραγματοποιήσατε την κίνηση
  • Τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας
  • Το ποσό και το νόμισμα της συναλλαγής
  • Την ώρα και την ημερομηνία που πραγματοποιήσατε την συναλλαγή
  • Την ονομασία του εμπόρου στον οποίο πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή
  • Την χώρα όπου πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή

Εγγραφή στην υπηρεσία:

Εγγράψτε τις κάρτες σας στην υπηρεσία Alpha Αlerts, μέσω:

  • Της ηλεκτρονικής υπηρεσίας Alpha Express Banking
  • Του Δικτύου Καταστημάτων της Alpha Bank

Οι πρόσθετες κάρτες εγγράφονται στην υπηρεσία από τον κύριο κάτοχο και μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις σε διαφορετικό αριθμό κινητού τηλεφώνου από τον αριθμό τηλεφώνου του κυρίως κατόχου.

Πατήστε εδώ για τους όρους χρήσης της υπηρεσίας Alpha Αlerts

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τις κάρτες σας εύκολα και γρήγορα μέσω των Εναλλακτικών μας Δικτύων:

Με τα Εναλλακτικά Δίκτυα, μέσω διαδικτύου στο Alpha Express Banking και μέσω του Δικτύου Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών (ATM) μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ενημερώνεστε για τα στοιχεία και τις κινήσεις της κάρτας σας και να διενεργείτε πληρωμές και αναλήψεις μετρητών χωρίς καθυστερήσεις και σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, μπορείτε να αποστέλλετε εντολές για διαχείριση της κάρτας σας, να ενεργοποιείτε και να αλλάζεται το PIN της, καθώς και να την εγγράψετε στις υπηρεσίες Alpha Alerts και Alpha SecureWeb. Εγγραφείτε στο Alpha Express Banking και απολαύσετε τον πλήρη έλεγχο των καρτών σας εύκολα και άνετα από το σπίτι ή το γραφείο σας.
Τυπώστε Αρχή Σελίδας