Δομή
 
Ιδιώτες Επιχειρήσεις Διεθνείς Πελάτες

Αρχική Σελίδα / Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες:
Alpha Express Banking

Το Alpha Express Banking σας δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές όποτε θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω μιας προηγμένης 24ωρης υπηρεσίας εναλλακτικών δικτύων εξυπηρέτησης:

 
Η ALPHA BANK εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια στη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών, ενώ παράλληλα, φροντίζει για την διαρκή αναβάθμιση της υπηρεσίας και τον εμπλουτισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών. Οι νέες δυνατότητες του Alpha Express Banking διευρύνουν την προοπτική αξιοποίησης του τόσο από ιδιώτες όσο και από επιχειρήσεις.

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν!  Ενημερωθείτε τώρα για τον τρόπο χρήσης και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Alpha Express Banking και συνδεθείτε με την υπηρεσία εντελώς δωρεάν.  Για να ενταχθείτε στην υπηρεσία, τυπώστε την πιο κάτω Αίτηση Εγγραφής, συμπληρώστε την και παραδώστε την σε οποιοδήποτε κατάστημα της Alpha Bank.

 

Αν είστε ήδη συνδρομητής στο Alpha Express Banking, πατήστε πιο κάτω για να συνδεθείτε με την υπηρεσία.
 
 
 
Για γενικές πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 8000-3333 (δωρεάν τοπικές κλήσεις) και +357 22 888610 (διεθνείς κλήσεις) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση esupport@alphabank.com.cy.
Τυπώστε Αρχή Σελίδας