Επικοινωνία Δομή Όροι Χρήσεως Ιστοσελίδας Πολιτική για Cookies ENGLISH Русский  
Ιδιώτες Επιχειρήσεις Διεθνείς Πελάτες

Αρχική Σελίδα / Ιδιώτες / Κάρτες:

Προωθητική Ενέργεια Καρτών Mastercard “Alpha Spend & Win”

 
 

 

Mε Mastercard πληρώνεις, δώρα πολλά κληρώνεις!

Η Alpha Bank συνεχίζει να επιβραβεύει τη χρήση που κάνεις στις κάρτες Mastercard, για την περίοδο 1 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2019 με ακόμα περισσότερα δώρα, κάθε μήνα!

Τώρα ο μεγάλος διαγωνισμός Alpha Spend & Win της Alpha Bank επανέρχεται και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις κι άλλα φανταστικά δώρα, χωρίς να κάνεις τίποτε διαφορετικό από ό,τι έκανες ως τώρα. Απλά, συνέχισε να χρησιμοποιείς για τις αγορές σου κάρτες Mastercard.

5 τρόποι για να κερδίσεις

Με αγορές από €200 και άνω, μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση. Στις αρχές του κάθε μήνα, δεκάδες τυχεροί θα κερδίζουν μοναδικά δώρα. Αλλά μην ξεχνάς, όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς την κάρτα σου τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσεις. Κάθε €100 αγορών θα αντιστοιχούν σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση.

Μπορείς να λάβεις μέρος, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε Mastercard, χρεωστική ή πιστωτική. Συγκεκριμένα, αν είσαι κάτοχος Alpha Bank Enter Mastercard, Alpha Bank Gold Enter Mastercard, Alpha Bank Business Mastercard, Alpha Bank Gold Mastercard και Alpha Bank CASHBACK Mastercard μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός.

Απίστευτα δώρα κάθε μήνα

Ιανουάριος

50 τυχεροί κερδίζουν:

  • 25 Smart Phones Samsung S9
  • 25 Tablets Samsung Tab A T585

Φεβρουάριος

15 τυχεροί κερδίζουν:

  • 15 ταξιδιωτικά πακέτα για 2 άτομα για την Πράγα, με αεροπορικά εισιτήρια και 4 διανυκτερεύσεις με πρόγευμα, σε ξενοδοχεία 4 αστέρων και ξενάγηση με αρχηγό/ συνοδό. Η εξαργύρωση των πακέτων μπορεί να γίνει μέχρι τις 30/06/2019.

Μάρτιος

15 τυχεροί κερδίζουν:

  • 15 ταξιδιωτικά πακέτα για 2 άτομα για τη Μύκονο, με αεροπορικά εισιτήρια και 3 διανυκτερεύσεις με πρόγευμα, σε ξενοδοχεία 4 αστέρων. Η εξαργύρωση των πακέτων μπορεί να γίνει μέχρι τις 31/07/2019.

Απρίλιος

35 τυχεροί κερδίζουν:

  • 35 δωροεπιταγές αξίας €500 για ταξιδιωτικές υπηρεσίες στο ταξιδιωτικό γραφείο Τop Kinisis. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν σε αεροπορικά εισιτήρια και ναυλωμένες πτήσεις, ταξιδιωτικά πακέτα, διαμονές σε ξενοδοχεία στην Κύπρο και το εξωτερικό, κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Ακόμη 3 super δώρα για super τυχερούς

Τα δώρα δε σταματάνε!

3 ακόμα μεγάλα δώρα θα κληρωθούν τον Μάιο 2019, σε μια επιπλέον μεγάλη κλήρωση:

  • 1 ολοκαίνουριο Hyundai Kona Style 1.6 CRDi 136 PS Automatic
  • 2 ταξιδιωτικά πακέτα για 2 άτομα για το μαγευτικό Πουκέτ της Ταϊλάνδης με αεροπορικά εισιτήρια της Qatar Airways και 6 διανυκτερεύσεις με πρόγευμα, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Η μόνη προϋπόθεση για να λάβεις μέρος στην κλήρωση των super δώρων είναι να κάνεις ελάχιστη συνολική χρήση των καρτών σου, για όλη την περίοδο των 4 μηνών, €1.200.

Ακόμα αν δεν έχεις Mastercard;

Αν δεν έχεις Mastercard, μπορείς ακόμη να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό Alpha Spend & Win. Επισκέψου σήμερα κιόλας ένα Κατάστημα Alpha Bank, ενημερώσου για τα πολλά προνόμια και την ευελιξία των καρτών Mastercard και απόκτησε αυτή που σου ταιριάζει. Δημιούργησε μια σχέση αγάπης που θα κρατήσει για μια ολόκληρη ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματα της Alpha Bank.

Σημείωση: Για τους όρους και προϋποθέσεις που αφορούν την Προωθητική Ενέργεια Alpha Spend & Win, για την περίοδο 1 Σεπτεμβρίου 2018 – 31 Δεκεμβρίου 2018 πατήστε εδώ.

Η Τράπεζα θα δικαιούται να κάνει μνεία των ονομάτων και φωτογραφιών των νικητών σε διαφημιστικό υλικό και/ή άλλο υλικό δημοσίων σχέσεων.
Τυπώστε Αρχή Σελίδας