Δομή
 
Ιδιώτες Επιχειρήσεις Διεθνείς Πελάτες

Αρχική Σελίδα / Ιδιώτες / Κάρτες:
Alpha Bank CASHBACK MasterCard

Η μόνη κάρτα που επιστρέφει μετρητά για τις αγορές σας!

Η Alpha Bank CASHBACK Mastercard είναι μια δυναμική κάρτα που μεταμορφώνει την καθημερινή σας συναλλαγή σε καθημερινή ανταμοιβή αφού σας προσφέρει το μοναδικό προνόμιο επιστροφής χρημάτων - CASHBACK - στις αγορές σας. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την Alpha Bank CASHBACK Mastercard για τις αγορές σας σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή κατάστημα στην Κύπρο* (με ελάχιστο μηνιαίο τζίρο €250), η Alpha Bank σας επιστρέφει 0,5% της αξίας της κάθε αγοράς.

* Από 01.05.2020, οι συναλλαγές στις κατηγορίες εμπόρων Κυβερνητικές Πληρωμές και Φόροι, Πληρωμές Λογαριασμών Κοινής Ωφελείας, Φόρτιση Καρτών άλλων οργανισμών και Τυχερά Παιχνίδια θα εξαιρούνται από το Πρόγραμμα Cashback. Οι συναλλαγές εξαιρούνται με βάση την κατηγοριοποίηση των εμπόρων στις αντίστοιχες κατηγορίες (merchant category codes) από τους διεθνής οργανισμούς Visa και Mastercard και τους παρόχους υπηρεσιών αποδοχής καρτών (acquirers).

Η Alpha Bank CASHBACK MasterCard σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε με απόλυτη ασφάλεια και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα Ανέπαφες Συναλλαγές (contactless) κρατώντας την κάρτα σας μπροστά από το τερματικό αποδοχής καρτών (POS). Για ανέπαφες συναλλαγές πέραν των €20 απαιτείται και η πληκτρολόγηση του μυστικού αριθμού PIN. Η Alpha Bank CASHBACK MasterCard διατίθεται με ετήσια συνδρομή €15 (πρόσθετη κάρτα €10).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές και συναλλαγές εξ' αποστάσεως (μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου), ανάληψη μετρητών σε όλο τον κόσμο, ενώ επιπρόσθετα σας προσφέρει και πολλά άλλα προνόμια:

  • Δωρεάν Ταξιδιωτική και Ιατρική Ασφάλιση (πατήστε εδώ για το Έντυπο Απαίτησης Ταξιδιωτικής Ασφάλειας).
  • Μέχρι και 48 άτοκες μηνιαίες δόσεις για αγορές σε επιλεγμένα καταστήματα σε Κύπρο και Ελλάδα
  • 3% CASHBACK στην πληρωμή ασφαλίστρων συμβολαίων γενικού κλάδου στην Altius Insurance
  • Δυνατότητα επιλογής ποσοστού ελάχιστης καταβολής μεταξύ 3%, 5% και 10% του εκάστοτε νέου υπολοίπου της κάρτας, με ελάχιστο ποσό τα €20
  • Σε περίπτωση πλήρους εξόφλησης του εκάστοτε υπολοίπου σας, επωφελείστε άτοκης περιόδου μέχρι και 50 ημερών

Η Alpha Bank Cashback Mastercard διατίθεται με ετήσια συνδρομή €15 (επιπρόσθετη κάρτα €10)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Alpha Bank ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Κέντρου Καρτών στο 22877477.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα επιτόκια, τυχόν χρεώσεις και επιβαρύνσεις και το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Επιτόκιο (Σ.Ε.Π.Ε.), μέσω της χρήσης αντιπροσωπευτικού παραδείγματος, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Σημ.: Για πληρωμές σε Κυβερνητικούς και Ημικρατικούς Οργανισμούς υπάρχει περιορισμός μέχρι €5000 ανά συναλλαγή.

Τυπώστε Αρχή Σελίδας