Δομή
 
Ιδιώτες Επιχειρήσεις Διεθνείς Πελάτες

Αρχική Σελίδα / Ιδιώτες / Κάρτες:
Υπηρεσία Alpha SecureWeb
 

 

Με την νέα αναβαθμισμένη Υπηρεσία, Alpha SecureWeb, η οποία προσφέρεται χωρίς χρέωση, μπορείτε να πραγματοποιείτε με ασφάλεια, πιο γρήγορα και πιο εύκολα, τις online αγορές σας, με όλες τις Xρεωστικές και Πιστωτικές Κάρτες Visa και MasterCard.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις online συναλλαγές σας, εισάγοντας έναν Κωδικό μίας Χρήσεως (One Time Password), τον οποίο θα λαμβάνετε αυτόματα με SMS στο κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε κωδικούς προσβάσεως.

Η εγγραφή σας στην υπηρεσία γίνεται πολύ γρήγορα και εύκολα με απλές διαδικασίες κατά την πρώτη online αγορά σας. Απλά επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους τρόπους ταυτοποίησης των στοιχείων σας από την υπηρεσία:

  • Απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις που θα εμφανίζονται στην οθόνη σας (ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία λήξης της κάρτας σας, 2 τυχαίους αριθμούς από το 4ψήφιο PIN της κάρτας σας).
  • Δηλώνοντας τον Alpha SecureWeb κωδικό που είναι διαθέσιμος μέσω του Alpha Express Banking και του Τηλεφωνικού Κέντρου της Υπηρεσίας Υποστήριξης Καρτών.

Ακολούθως, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου στον οποίο επιθυμείτε να λαμβάνετε με SMS τον Κωδικό μίας Χρήσεως (One Time Password) που θα απαιτείται για την ολοκλήρωση της online αγοράς σας. Ο κάθε κωδικός έχει διάρκεια ισχύος 5 λεπτά.

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τις online αγορές σας γρήγορα και εύκολα εισάγοντας τον Κωδικό μίας Χρήσεως που θα λαμβάνετε αυτόματα με SMS στο κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε κωδικούς προσβάσεως.
 
 

Όροι χρήσης

 
Τυπώστε   Αρχή Σελίδας